için kaldı

Sapanca Gölü'nde cansız bedeni bulunan Eren defnedildi

Sapanca Gölü'nde, suya düşüp kaybolan Eren Gültekin'in cesedine ulaşıldı. Son yolculuğuna uğurlanan Eren'in cenazesinde annesinin, "Kuzum nereye gidiyorsun? Annem nereye gidiyorsun?" diye feryat etmesi yürekleri dağladı.

F5HABER F5HABER
Sapanca Gölü'nde cansız bedeni bulunan Eren defnedildi

Olay, dün öğleden sonra Kartepe ilçesi Eşme Sahili'nde meydana geldi. Eren Gültekin ve arkadaşları, birlikte sandal kiralayıp, Sapanca Gölü'ne açıldı. Bir süre sonra Eren Gültekin, dengesini kaybedip göle düştü. Arkadaşları Eren'i kurtarmayı başaramayınca, sahile dönüp, yetkililerden yardım istedi. Saat 17.00 sıralarında başlatılan arama çalışmaları saat 01.00'e kadar sürdü ancak sonuç alınamadı.

Bugün İtfaiye, AFAD ve Deniz Polisi'ne bağlı dalgıçlar, sabahın ışıklarıyla birlikte yeniden arama çalışması başlattı. 2 saat sonra, kıyıdan yaklaşık 100 metre açıkta, 16 metre derinlikte Eren Gültekin'in cansız bedenine ulaşıldı. Gültekin'in cesedi, sudan çıkarılıp, AFAD botuyla kıyıya getirildiği sırada yakınları sinir krizi geçirdi.

Gültekin'in cenazesi, yapılan incelemenin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Sapanca Gölü'nde cansız bedeni bulunan Eren defnedildi - Resim : 1

TOPRAĞA VERİLDİ

Sapanca Gölü'nde boğulan Eren Gültekin'in cenazesi morgdaki işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Cenaze, Gültekin ailesinin Kartepe Uzuntarla Yeşiltepe Mahallesi'ndeki evinin önüne getirilip, helallik alındı. Bu sırada oğlunun tabutuna sarılan anne Meryem Gültekin, ağlayarak bir an bile tabuttan ayrılmadı. Helallik alınmasının ardından Gültekin'in cenazesi, Yeşiltepe Mezarlığı'na götürüldü. Meryem Gültekin'in bu sırada, "Kuzum nereye gidiyorsun? Annem nereye gidiyorsun?" diye feryat etmesi yürekleri dağladı.

Sapanca Gölü'nde cansız bedeni bulunan Eren defnedildi - Resim : 2

İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazına yüzlerce kişi katıldı. Namazın ardından Meryem ve Ahmet Gültekin çiftinin 3 çocuğundan ortancası olan Eren Gültekin'in cenazesi toprağa verildi.

SONRAKİ HABER