için kaldı

'Ben ölünce kim böyle şarkılar yazacak?'

İrlandalı manken Chloe Loughnan ile 5 yıllık evliliği 2019'da yıl tek celsede biten 50 yaşındaki şarkıcı Serdar Ortaç, konser sırasında çarpıcı açıklamalar yaptı.

VATAN VATAN
'Ben ölünce kim böyle şarkılar yazacak?'

Şarkıcı Serdar Ortaç, Etiler'de bir mekanda hayranlarıyla buluştu.   'Ben Adam Olmam' şarkısı ile performansının startını veren Serdar Ortaç, "Geriye dönüp baktığımda öyle güzel şarkılar, öyle güzel eserler yaptığımı görüyorum ki; bazen ben bile kendime 'Ben ölünce kim yazacak böyle şarkılar?' diye soruyorum" sözleriyle, ilginç bir açıklamaya imza attı.   "AKLINIZ VARSA EVLENMEYİN"    Film gibi bir hayatı olduğunu dile getiren Ortaç, torna tezgahından sahnelere uzanan hayatının inanılması güç hikayeler barındırdığını belirtti.   Bu açıklamaların ardından dillere pelesenk olan şarkılarını birbiri ardına seslendiren ünlü popçu, evlilik konusunda ise temkinli yorumlar yaptı.   Mekanı dolduran hayranlarına sırasıyla evlilik yoklaması yapan Serdar Ortaç, bekar misafirlerine, "Aklınız varsa evlenmeyin. Evllik iki delinin altından kalkabileceği bir şey. İki delinin bir araya gelmesi" diyerek espriyi patlattı.   Yaklaşık 2,5 saat sahnede kalan Ortaç, finalde dansçılarınıda sahneye davet ederek geceyi coşkulu bir şekilde noktaladı. Meslektaşı Seçil Gür ile yeni bir aşka yelken açan şarkıcı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Mutlu olalım da evlilik eksik olsun" demişti. "Geriye dönüp baktığımda birçok hata yaptığımı fark ettim ve birçok ders çıkardım. Bizim birlikteliğimize 'reklam' diyenler oluyor. Tabii onlara hak veriyorum. Aşkı bile reklama alet eden onca kişi oldu ki insanlar beni de öyle zannediyor."  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER