Son dakika haberleri: Azerbaycan öldürülen Ermenistan askerlerinin listesini yayınladı! İşte bölgedeki son durum…

Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, dün sabah saat 06.00 sularında Ermeni güçlerinin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine bölgede tansiyon yükseldi. Bugün ise yaşanan çatışmaların ardından Azerbaycan Savunma Bakanlığı, öldürülen Ermenistan askerlerinin listesini paylaştı. Bakanlık ardından da sivil yerleşim birimlerine ateş açmaya devam eden Ermenistan ordusunu uyardı. Azerbaycan Dışişleri Sözcüsü Leyla Abdullayeva ise bölgedeki son durumu CNN Türk canlı yayınında anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberleri: Azerbaycan öldürülen Ermenistan askerlerinin listesini yayınladı! İşte bölgedeki son durum…

Azerbaycan Dışişleri Sözcüsü Leyla Abdullayeva ise bölgedeki son durumu şu sözlerle anlattı:

Başımız sağ olsun, vatan sağ olsun diye başlamak isterim. Dün sabah saatlerinden itibaren Azerbaycan ordusu tarafından Ermenistan silahlı kuvvetlerine cevap adımları atıldı.

Maalesef sivil insanlar arasında hayatlarını yitirenler var. Bugüne kadar Ermenistan'ın sivil insanları hedef almasını çok gördük. Bu sabah vakitlerinden itibaren sivillerin yaşadığı yer ateş edilmeye başlandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER