ABD Başkanı Trump: Başkan olduğum için çok şanslılar

ABD Başkanı Donald Trump sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Meksikada corona virüsün (Covid-19) büyük bir problem haline geldiğini, güney sınırının çok sıkı denetim altına olduğunu ve duvarın hızla inşa edildiğini ifade etti.

VATAN VATAN
ABD Başkanı Trump: Başkan olduğum için çok şanslılar

ABD Başkanı Donald Trump sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Meksika'da corona virüsün büyük bir problem haline geldiğini ve Meksika ile ABD arasında duvarın hızla inşa edildiğini belirtti.   Trump, "Meksika ne yazık ki çok büyük bir corona virüs sorunu yaşıyor ve şimdi Kaliforniya, anlayın bunu, insanların güney sınırından gelmesi istenmiyor. Bu bir klasik. Başkan olduğum için çok şanslılar. Sınır çok sıkı ve duvar hızla inşa ediliyor" dedi.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER