için kaldı

Hakan Kutlu: "Takım gol de yiyebilir ama asla pes etmemesi gerekir..."

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, kulüp tesislerindeki antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hakan Kutlu: "Takım gol de yiyebilir ama asla pes etmemesi gerekir..."

Hakan Kutlu, kulüp tesislerindeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, 2-0 yenildikleri Boluspor maçının ilk yarısında pozisyon vermeden çok net gol fırsatları yakaladıklarını söyledi.

İkinci yarıda gol yedikten sonraki görüntünün kendilerine yakışmadığını vurgulayan Kutlu, "Takım gol de yiyebilir ama asla pes etmemesi gerekir. Boluspor maçını, gole kadar olan Giresunspor ve golden sonraki Giresunspor olarak iki ayrı bölüme ayırmamız gerekiyor. Tabii ki golden sonraki Giresunspor'u istemiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kutlu, önlerinde Eskişehirspor maçı olduğuna işaret ederek, "Zor bir takım. Bulundukları yeri hak etmiyorlar. Şanssız mağlubiyetler de aldılar. Koşan, mücadele eden ve yetenekli oyuncuları olan bir takım. İyi hazırlanıp inşallah kendi taraftarımız önünde kazanmak istiyoruz. Pozisyonları sonuçlandırmada problem yaşadığımız bir gerçek. Az gol atıyoruz. Bunun da önlemini almak için çalışıyoruz." diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER