için kaldı

İsrail güçleri 12 Filistinliyi yaraladı

İşgal altındaki Batı Şeria'da bir beldeye baskın düzenleyen İsrail güçleri, 4'ü gerçek mermiyle olmak üzere 12 Filistinliyi yaraladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İsrail güçleri 12 Filistinliyi yaraladı

Görgü tanıklarına göre, İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria’nın Nablus kentine bağlı Dahiye beldesine düzenlediği baskına tepki gösteren Filistinliler ile İsrail güçleri arasında çıkan olaylarda 12 Filistinli yaralandı.     

İsrail askerlerinin Filistinlilere göz yaşartıcı gazın yanı sıra  gerçek ve plastik mermiyle müdahale ettiğini aktaran görgü tanıkları, Filistinlilerin de lastik yakarak yolları kapattığını ve taşlarla karşılık verdiğini dile getirdi.  Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Nablus'a bağlı Dahiye beldesine baskın düzenleyen İsrail askerlerinin 4 Filistinliyi gerçek mermiyle yaraladığı belirtildi.     

Açıklamada yaralanan Filistinlilerin Nablus'taki Rafidiya Devlet Hastanesine kaldırıldığı kaydedildi.     

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER