Göztepe'yi orta sahası sırtlıyor

Süper Lig'de geçen hafta Ankaragücü'nü Eryaman Stadı'nda yenerek son 3 deplasman maçından galibiyetle dönen ve yenilmezlik serisini 5 maça çıkaran Göztepe'yi orta saha oyuncuları taşıdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Göztepe'yi orta sahası sırtlıyor

Geride kalan 14 haftada 16 kez fileleri sarsan sarı-kırmızılılarda orta saha ve kanatlarda görev yapan futbolcular 10 gole imza attı. Göz-Göz'ün forvetleri ise sadece 1 kez gol sevinci yaşarken, defanstan da 5 gol katkısı geldi. Göztepe'de Ankaragücü maçında 2 gol atarak yıldızlaşan Serdar Gürler toplamda 3 kez sevindi. Sağ ve sol kanatta görev yapabilen tecrübeli oyuncu 1-1 sona eren BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasında da ağları sarstı. İzmir ekibinde Soner Aydoğdu ve Ande Castro ise 2'şer kez topu filelerle buluşturmayı başardı. 

Soner, 4-0 kazanılan İstikbal Mobilya Kayserispor ve 2-1 kaybedilen Medipol Başakşehir maçlarında gol sevinci yaşarken, Castro ise deplasmanda 1-0 galip gelinen Aytemiz Alanyaspor ve 2-2 berabere biten Fenerbahçe maçlarında ceza sahası dışından kalecileri avladı. Teknik direktör İlhan Palut'un forvet arkasında görevlendirdiği İtalyan oyuncu Stefano Napoleoni de 2 gol attı. Napoleoni, 4-0 biten Kayserispor mücadelesinde 2 gol atarak yıldızlaştı. Kanatlarda görev yapan Halil Akbunar da geçen haftaki Ankaragücü sınavında siftah yaptı.

Göztepe'de Serdar'la birlikte takımın en skorer ismi stoperde oynayan Alpaslan Öztürk oldu. Sarı-kırmızılılarda adeta joker görevi gören 26 yaşındaki futbolcu, İttifak Holding Konyaspor, Kayserispor ve Fenerbahçe maçlarında gol buldu. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER