Son Dakika | Trabzonspor'da Alexander Sörloth sevinci!

Trabzonsporun BtcTurk Yeni Malatyaspor ile oynadığı maçta sakatlanan ve oyuna devam edemeyen forvet oyuncusu Alexander Sörlothun bugün çekilen MRında sonucun temiz çıktığı öğrenildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | Trabzonspor'da Alexander Sörloth sevinci!

Trabzonsporun BtcTurk Yeni Malatyaspor ile oynadığı Süper Lig 19uncu hafta erteleme mücadelesinin 39uncu dakikasında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemeyen golcü Alexander Sörlothun, bugün çekilen MRında sonucun temiz çıktığı kaydedildi.

ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Ayağındaki ağrısı geçtiği belirtilen 24 yaşındaki futbolcu, bugün takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalışmalar gerçekleştirdi. Bu sezon Süper Ligde çıktığı 25 maçta 19 gol ve 7 asist, toplamda ise 38 karşılaşmada 25 gol ve 8 asistlik performans sergileyen Norveçli forvet oyuncusunun pazar günü oynanacak Medipol Başakşehir karşısında forma giymesi bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER