için kaldı

Deniz Seki: Siz benim neler çektiğimi nereden bileceksiniz

Deniz Seki, geçen sene zor bir işe kalkıştı ve bir Ahmet Kaya şarkısıyla müzikseverlerin karşısına çıktı. Bu seçimin riskli olduğunu biliyordu ama “Nereden Bileceksiniz”e gönülden bağlıydı, riski göze aldı. Geçtiğimiz günlerde “Tüm yaşadıklarımı birebir anlatıyor” dediği şarkıya bir de klip çekti. Sanatçıyla Bodrum uçuşu öncesi buluşup uzun uzun sohbet ettik. Ben “Sahi neler çektiniz, o günlerin üstesinden nasıl geldiniz? Geçmişle barışık mısınız?” diye sordum, o açık yüreklilikle anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Deniz Seki: Siz benim neler çektiğimi nereden bileceksiniz

İtiraf etmeliyim ki “Nereden Bileceksiniz”i okuyacağınızı duyduğumda tedirgin olmuştum. Çok özel bir şarkı çünkü. Ama başkası tarafından bu kadar güzel okunabileceğini tahmin etmiyordum.

- Gerçekten onore oldum.

Geri dönüşler nasıl?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER