CHP Galatasaray'a komşu olacak

CHP, Galatasaray'ın maçlarını oynadığı Türk Telekom Stadyumu'nun yakınında bir binayı il başkanlığı yapmak için satın aldı.

GASTE24 GASTE24
CHP Galatasaray'a komşu olacak

Independent Türkçe'den Ali Kemal Erdem'in haberine göre Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), yeni İstanbul il binası için yıllardır süren arayışını nihayete erdirdi. 

Galatasaray'ın maçlarını oynadığı Seyrantepe'deki Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nun hayli yakınındaki Avangart Sitesi'nin bitişiğinde yedi katlı bir bina CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanlığı yapılmak üzere satın alındı.

MALİYET İÇİN BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLATILDI

Binanın 40 milyon liraya mal olduğu iddiası var. Yeni il binasının bu maliyetinin CHP Genel Merkezi ve bağışlarla karşılandığı belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde yeni il binası için bağış kampanyası başlatılmış, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, partililere yaptığı çağrıda kampanyaya destek istemişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER