PKK'ya ağır darbe! Hepsi ele geçirildi

Jandarma Genel Komutanlığı, Siirt'in Eruh ilçesinde 4 ayrı sığınakta çok sayıda mühimmatın ele geçirildiğini açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
PKK'ya ağır darbe! Hepsi ele geçirildi

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Siirt İl Jandarma Komutanlığınca, Eruh'ta gerçekleştirilen operasyonda tespit edilen 4 ayrı sığınakta; 1 Drone, 2 kg Amonyum Nitrat, 54 m. EYP yapımında kullanılan kablo, 1 Büyük Telsiz, 1 Güneş Paneli ve çok sayıda örgütsel malzeme ile yaşam malzemesi ele geçirilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

PKK'ya ağır darbe! Hepsi ele geçirildi - Resim : 1

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/Siirt?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Siirt</a> İl <a href="https://twitter.com/hashtag/Jandarma?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Jandarma</a> Komutanlığınca, Eruh&#39;ta gerçekleştirilen operasyonda tespit edilen 4 ayrı sığınakta;<br>-1 Drone,<br>-2 kg Amonyum Nitrat,<br>-54 m. EYP yapımında kullanılan kablo,<br>-1 Büyük Telsiz,<br>-1 Güneş Paneli ve çok sayıda örgütsel malzeme ile yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. <a href="https://t.co/pNiP5HbWZO">pic.twitter.com/pNiP5HbWZO</a></p>&mdash; T.C. Jandarma Gn. K (@jandarma) <a href="https://twitter.com/jandarma/status/1196503441549537280?ref_src=twsrc%5Etfw">November 18, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER