için kaldı

Sosa'dan indirim talebi rafa kalktı! Çünkü Sturridge...

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle uzun süredir takım kaptanı Jose Sosa'nın yıllık aldığı 3 milyon 200 bin Euro'da indirime gitmeyi planlayan Trabzonspor yönetimi, Daniel Sturridge transferiyle bu talebini rafa kaldırdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sosa'dan indirim talebi rafa kalktı! Çünkü Sturridge...

UEFA Finansal fair-play kurullarına uymadığı için bir dönem transfer yasağı ile karşı karşıya kalan, Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmesine rağmen Avrupa'ya gidememe riskiyle karşılaşan Trabzonspor, UEFA Kulüp Finansal Kontrol Organı yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu ile Bankalar Birliği’nin uygulamaya koyduğu yeni lisans talimatına göre belirlenen harcama limitiyle rahat bir nefes aldı.

Geçtiğimiz sezondan beri ekonomik sıkıntılarla boğuşan Karadeniz ekibinde takım kaptanı Jose Sosa'nın aldığı yıllık ücret hem yönetimin hem de camianın gündeminde olan konuların başında geliyordu.

İki taraf arasında yaşanan gelişmelerde somut bir adım ortaya çıkmazken, Sosa'nın aldığı yıllık ücret olan 3 milyon 200 bin Euro’yu indirme gayreti içinde olan yönetim, İngiliz forvet oyuncusu Daniel Sturridge'e imza parasıyla birlikte her yıl ödeyeceği 3 milyon 500 bin Euro nedeniyle Sosa’dan indirim yapma talebini rafa kaldırdı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER