Kıvanç Tatlıtuğ'un abisinin 10 TL kavgası!

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, dün akşam reklam yüzü olduğu markanın tanıtım etkinliğine katıldı. Tatlıtuğ ailesinin güzel başlayan gecesi Tatlıtuğ'un abisi Cem Tatlıtuğ'un otopark çalışanıyla kavga edince kötü bitti.

VATAN VATAN
Kıvanç Tatlıtuğ'un abisinin 10 TL kavgası!

Dün akşam kardeşinin reklam tanıtımına katılan Cem Tatlıtuğ, otoparkta ara-basına binmeye giderken vale çalışanıyla kavga etti. 10 TL'lik otopark ücretin-den dolayı kavga eden Tatlıtuğ, 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak ya-şanan olayı şu sözlerle anlattı: "Otoparka geldim yürüdüm. Arkamda küfür eden adam vardı. 'Hop parayı vermedin' dedi ayak ayak üstüne durmuş oturu-yor. Ben de 'Ya önce adam gibi otur ben de parayı vereyim' dedim. Sonra ben 'Yaşlı başlı adamsın dedim' o arada elime vurdu. Kameraları görünce durdum ben.   "NORMAL CEM OLSAM ORADA KAVGA EDERDİM"   Ben ne yapayım orada 60 yaşındaki adamla kavga mı edeyim? Kavga etsem 'Babası yaşındaki adamı dövdü' derler. Kıvanç'ın koruması Mehmet vardı, o geldi 'Abi bu adamlar sarhoş zaten gel boş ver' dedi. Zaten benim üzerimde param olmasa Mehmet'e 'oğlum ver' derim. O adam çok saygısız bir adamdı. Benim kardeşim Türkiye'nin en iyi oyuncularından, normal değiliz ki gidip kav-ga edeyim. Normal standart bir hayat yaşayamıyorsun. Ben normal Cem ol-sam orada kavga ederdim. Ben alttan aldıkça, adamda kameraları görünce baya baya coştu."  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER