Mhp'li Vural: Akil İnsanlar Akp'nin Probagandasını Yapıyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, partisinin Zonguldak İl Teşkilatı tarafından düzenlenen gecede yaptığı konuşmada, akil insanlar heyetini eleştirerek, “Bunlar AKP'nin propagandasını yapmak ve zorda olan AKP'yi kurtarmak amacıyla medyayı da işgal etmek üzere alana sürülmüş, mayınlı araziye sürülmüş insanlardır” dedi.

F5HABER F5HABER
Mhp'li Vural: Akil İnsanlar Akp'nin Probagandasını Yapıyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, partisinin Zonguldak İl Teşkilatı tarafından düzenlenen gecede yaptığı konuşmada, akil insanlar heyetini eleştirerek, “Bunlar AKP'nin propagandasını yapmak ve zorda olan AKP'yi kurtarmak amacıyla medyayı da işgal etmek üzere alana sürülmüş, mayınlı araziye sürülmüş insanlardır” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Grup Başkan Vekili Oktay, partisinin İl Teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılmak üzere akşam saatlerinde Zonguldak'a geldi. İlk olarak kent merkezinde esnafla sohbet eden Vural ardından toplantının yapılacağı otele geçti. Toplantı salonunda büyük bir coşku ve kalabalıkla karşılanan Vural, konuşmasına Türkiye'de manevi ve milli değerlerin tartışılır hale geldiğini belirterek, bundan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Kamu kurumlarının tabelalarında ki T.C. yazılarının da silinmesi tartışmalarına değinen Vural, “Erzurum kongresi Sivas kongresiyle kurduğumuz Türkiye Cumhuriyeti'nin ibareleri kamu kurumlarının tabelalarından indirilmek isteniyor. T.C. tabelalardan indirilmek isteniyor. Bir Türkiye düşünün ki Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ne Mutlu Türk'üm' yazısının onun abidelerinden silindiğine şahitlik ediyoruz. Bundan ibretlik daha neler olabilir. Elimizi vicdanımıza koyalım. Adımızla oynuyorlar, Cumhuriyetimizle oynuyorlar, bayrağımızla oynuyorlar. Her yerimize el attılar. Manevi değerlerimizin içini boşaltıyorlar” dedi.

ORTAYA KONULAN ÖCALAN'IN PLANIDIR

Hükümetin terörle ilgili mücadelesini de ağır bir dille eleştiren Vural, konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Geçenlerde Başbakan söyledi. 'Bir cerrah titizliğiyle davranıyoruz' dedi. Ellerine almışlar neşteri cerrahi bir müdahale ile bu millete ameliyat yapıyorlar. Herkes elini vicdanına koysun. İmralı mı mahkum, yoksa Recep Tayip Erdoğan mı İmralı'ya mahkum olmuş. Ortaya koyulan plan Öcalan'ın planıdır. Öcalan'ın gönderdiği yol haritası bütün adımları hepsi bu hükümet tarafından kabul edilmiştir. AKP'nin önerdiği bir plan söz konusu değildir. Bugün Türkiye'de uygulanan PKK terör örgütünün istek ve taleplerinin yerine getirilmesidir. Aslına PKK geri çekilmiyor. Türk Silahlı Kuvvetleri geri çekiliyor tablo bu. Başbakan ricat borusu çalıyor. İradesini maalesef PKK'ya ve Öcalan'a teslim etmiş vaziyettedir. AKP terörle mücadele etmeyerek terör örgütünü Türkiye Cumhuriyeti devletine bir tehdit oluşturacak cesarete getirmiştir."

AKİL İNSANLARI MAYINLI ARAZİYE SÜRDÜLER

Çözüm süreciyle ilgilide konuşan Vural, “Mayınlı araziye sürdüler onları. Bu mayınlı araziye şimdi tampon olarak akil insanları kullanıyorlar. Ne yapacak bunlar çözüm ve barışı anlatacaklar. Vatandaş soruyor çözüm nedir? 'Vallahi ben de bilmiyorum'. Barış nasıl olacak? Onu da ben bilmiyorum. E peki ne diye buralara geldiniz diyor. Ne diye geldiniz akıl mı satacaksınız. Şu akıl tanelerine bakın. Bu akıl tanelerinden biri çıkmış diyor ki bu bayrak Türk bayrağı olmasın adını değiştirilsin diyor. Bu akıl milletin akli insanı olmuş. Bir diğeri devlet olmasa da olur diyor. AKP'nin akil adamları bunlar. Bunlar AKP'nin propagandasını yapmak ve zorda olan AKP'yi kurtarmak amacıyla medyayı da işgal etmek üzere alana sürülmüş, mayınlı araziye sürülmüş insanlar. İşte bu geldiğimiz noktada akil insanlar dolaşacak. Evet analar ağlamasın. MHP'de analar ağlamasın diyor ama önce anaları ağlatanları ağlatmak lazım. Gülmesinler onlar, gülmesinler. Dimdik ayakta duracaksın. Terör bitsin ama Türkiye bitmesin istiyoruz biz" diye konuştu.

İNCELETMEZSEN NAMERTSİN

(DHA - Gürkay GÜNDOĞAN)
SONRAKİ HABER