Hayatta fırsat bitmez!

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Avrupa Ligi’ndeki Braga maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında, yönetim değişikliklerine alışık olmadığını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hayatta fırsat bitmez!

Avcı, “Bir teknik direktörün 5 senede yaşayacağı süreci 5 ayda yaşamak şanssızlık mı, orasını bilmiyorum. Seçim ve yönetim benim çok alışık olmadığım bir şeyi burada 5 ayda yaşamış bulunuyorum. Fikret Orman’a teşekkür ediyorum samimiyetinden ve duygularından dolayı. Hiçbir şeye tamam mı devam mı diye bakılmaz. Hayat sana her zaman yeni bir fırsat sunuyor” dedi.

‘Çebi’yi 10 senedir tanıyorum’

Avcı şöyle devam etti: “Sayın Fikret Orman’a teşekkür ediyorum samimiyetinden ve duygularından dolayı. Başkan Ahmet Nur Çebi 10 senedir tanıştığım, saygı duyduğum, karşılıklı sevgi ve saygımıza inandığım biri. Sözleri için teşekkür ediyorum. Tüm problemleri çözmeye uğraşıyorlar, teşekkür ediyorum. Mücadeleden hiç kaçmadım, hiç vazgeçmedim. Hiçbir şekilde hayallerimden vazgeçmedim.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER