2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Volkan Can: "TFF idarecilerinin yerinde olmak istemezdim"

TFF 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde çok iyi çalıştığını ancak TFF idarecilerinin yerinde olmak istemediğini söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Volkan Can: "TFF idarecilerinin yerinde olmak istemezdim"

AA muhabirlerine açıklamalarda bulunan Can, "İnanın federasyonumuz çok iyi çalışıyor. Sonuna kadar en kötü senaryoyu çiziyorlar. En büyük sıkıntı, federasyon ne karar verirse suçlu olacak. Şu anda TFF idarecilerinin yerinde olmak istemezdim." diye konuştu.

Son kararı devletin vermesi gerektiğini ifade eden Can, "Eğer ligi geçerli saymasalar 'Bizim şampiyonluğumuz gitti' diyecekler, 'Birinciler şampiyon oldu' deseler bu sefer Başakşehir ya da Galatasaray 'Ben de şampiyon olabilirim' diyecek. Küme düşmeyi kaldırmasa 'Belki ben ligde kalacaktım' denilecek. Burada federasyon değil de devletimizin karar vermesi lazım. Fransa'da direkt devlet duruma el koydu, başka şekilde olmaz bu iş." değerlendirmesinde bulundu.

- "Bence ligler oynanmaz"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER