Son Dakika Transfer Haberi | Nazım Sangare, Galatasaray'a gitmeye hazır!

Mariano, Şener ve Linnes'in biletini kesen Galatasaray, Olympiakos forması giyen Elabdellaoui ile maddi şartlarda uzlaşamadı ve B planı olarak belirlediği Nazım Sangare'de karar kıldı. Yetenekli oyuncunu, sarı kırmızılı ekibe imza atmaya hazır olduğu belirtildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika Transfer Haberi | Nazım Sangare, Galatasaray'a gitmeye hazır!

Galatasaray yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürürken özellikle sağ bek mevkiinde büyük bir değişim yaşanacak.

Brezilya takımlarından Atletico Mineiro ile anlaşan Mariano (32 maç, 0 gol, 5 asist) ile yollarını ayırmaya hazırlanan ve bekleneni veremeyen Şener Özbayraklı ile Martin Linnes'i de kadrosunda düşünmeyen Galatasaray yeni sağ bek için ilk hamlesini Olympiakos'tan Omar Elabdellaoui'ya yapmıştı.

Ancak 1.5 milyon Euro yıllık ücrette ısrar eden Norveçli sağ bek oyuncusu sarı-kırmızılıların 1 milyon Euro'luk teklifini reddetti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER