için kaldı

Beşiktaş'a Shinji Kagawa müjdesi

Geçen sezonun ikinci yarısını Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren ve bu yaz Borussia Dortmund'dan ayrılacağı açıklanan Shinji Kagawa hakkında Alman basınından flaş bir transfer iddiası geldi

POSTA POSTA
Beşiktaş'a Shinji Kagawa müjdesi

Geçen sezonun ikinci yarısını Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren ve ve bu yaz Borussia Dortmund'dan ayrılacağı açıklanan Shinji Kagawa'nın yeni rotasının neresi olacağı belirsizliğini koruyor.

Alman basını ise Fikret Orman'ın önümüzdeki sezon için tekrar görüşeceklerini duyurduğu 30 yaşındaki yıldız ismin geleceğiyle ilgili flaş bir iddia ortaya attı.

Ülkenin en yüksek tirajlı gazetesi Bild'de yer alan habere göre Kagawa'yı daha önce göndereceğini duyuran Dortmund kulübü, oyuncuyu düşük bir bonservis bedeli karşılığında başka bir takıma göndermeye hazır. Haberde 10 numara mevkiinde forma giyen oyuncunun transferi için Beşiktaş'ın yanı sıra La Liga ekibi Celta Vigo'nun da devrede olduğu ifade edildi.

Yunus Dilber / Fanatik

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER