Rampadan inerken kabusu yaşadı! Kapanla durdurdular

Erzincan-Sivas Karayolu'ndaki 2160 rakımlı Sakaltutan Geçidi'nden inerken freni boşalan TIR, polis ve itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu durdurulabildi

POSTA POSTA
Rampadan inerken kabusu yaşadı! Kapanla durdurdular

Erzincan- Sivas Karayolu'nun 37’nci kilometresindeki Sakaltutan Geçidi'nde Serdar Başak'ın kullandığı TIR'ın, rampa inerken freni boşaldı. Başak, kontrolün kaybolduğu aracını, vites küçülterek hızını azaltmaya çalıştı. Serdar Başak’ın ihbarı üzerine TIR’ın geçiş güzergahı üzerinde polis ekipleri önlem aldı.

KAPAN KURDULAR

Polis, TIR’ı takibe alırken bölgeye itfaiye ekibi çağırıldı. Polis, uzun süren uğraşlar sonucu TIR’ı Çağlayan kavşağında attığı kapanla durdurmayı başardı.

Rampadan inerken kabusu yaşadı! Kapanla durdurdular - Resim : 1

İTFAİYE BALATALARI SOĞUTTU

İtfaiye ekipleri ise aracın balatalarının ısınması nedeniyle olası bir yangına karşı müdahalede bulunarak soğutma çalışması yaptı.

DHA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER