Mustafa Sandal hayatını yazdı...Defne Samyeli onu neden terk etti?

İlk albümünü yayımlamasının üstünden 26 yıl geçti. Şarkılarıyla bir döneme tanıklık etti. Aşkları hiç gündemden düşmedi. Mustafa Sandal’la hayatını anlattığı ‘Beni Ağlatma’ isimli kitap vesilesiyle buluştuk; hayat hikâyesini, aşk hayatının bilinmeyen yönlerini, biten evliliğinin detaylarını ve şimdiki yaşamını konuştuk. Sandal: “Durulmadım. Mustafa Sandal versiyon 2.0’da yaşıyorum. Fonksiyonel, niyetli ve istekli bir erkek olarak aktifim.”

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mustafa Sandal hayatını yazdı...Defne Samyeli onu neden terk etti?

Sizinki ağlatacak bir hikâye mi?

Kitabı ‘İnsanlar dramatik hikâyelere karşı iştahlıdır’ gibi bir algoritmayla isimlendirmedik. Beş sene önce bir sohbet sırasında reklam yüzü olduğum markanın pazarlama direktörü Deniz Güloğlu, “Senin bir kitabın olmalı. Adını da ‘Beni Ağlatma’ koymalısın” dedi. Bu kitabı onun ısrarı üzerine yazdığım için başka bir isim düşünmedim. Yoksa tam tersi, kitabım umut barındırıyor.

Mustafa Sandal hayatını yazdı...Defne Samyeli onu neden terk etti? - Resim : 1

Anneme cesaretinden

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER