2020 Seat Ibiza fiyatı hiç bu seviyeye gelmemişti!

2020 model Seat Ibiza hiç bu kadar pahalı olmamıştı. İşte aracın güncel fiyatı!

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
2020 Seat Ibiza fiyatı hiç bu seviyeye gelmemişti!

Ülkemizde otomobil fiyatları dur durak bilmeden artmaya devam ediyor. Tabii bu artışlarda pek çok etmen önemli ölçüde rol oynuyor. Artışları birkaç sebebe ayırmak mümkün ve bu sebeplerin en başında döviz kurundaki dalgalanmalar geliyor. Türk lirasının dolar ve euro karşısında önemli derecede değer kaybetmesi, sıfır otomobillerin fiyatlarında çeşitli artışlara sebep olmuş durumda. Ayrıca ÖTV oranlarındaki şok artış da otomobil üreticilerinin fiyat güncellemelerine gitmelerine sebep oldu ve zamlar peş peşe geldi.

2020 Seat Ibiza fiyatı hiç bu seviyeye gelmemişti! - Resim : 1

2020 Seat Ibiza fiyatı hiç bu seviyeye gelmemişti!

Tabii ki Seat da otomobil fiyatlarında güncellemeye giden üreticilerin başında geliyor. Volkswagen'in alt markası olarak bilinen üreticinin en sevilen modeli Leon için ciddi zamlar yaptığını geçtiğimiz haftalarda haberleştirmiştik. Şimdi ise firmanın sevilen bir başka otomobili olan Ibiza var. Her ne kadar Leon kadar olmasa da Ibiza da ülkemizde seviliyor ve ilgi görüyor. Bahsi geçen aracın Türkiye'de tek bir donanım ve motor seçeneği ile satıldığını da ifade etmekte fayda var.

Hali hazırda 2020 model Seat Ibiza, 1.0 litrelik motoru ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Otomobil 1.0 EcoTSI 115 HP DSG S&S Style donanım seviyesinden satılırken, başka bir alternatifin tüketicilere sunulmaması önemli bir eksi olarak ön plana çıkıyor. Şimdi ise isterseniz yavaş yavaş gelelim otomobilin fiyatına. 2020 Seat Ibiza yukarıda yazdığımız paket ve motor seviyesi ile 185.000 TL'den satılıyor. Açıkçası bu kadar küçük sınıftaki bir aracın bu fiyat etiketinden satılıyor olması, gelinen noktayı özetlemeye yetiyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER