için kaldı

3D arkeoloji turu

Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık, koronavirüs salgını nedeniyle ara verdiği kültür sanat etkinliklerine online olarak devam ediyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
3D arkeoloji turu

Bu kapsamda ‘Bir Zamanlar Toroslarda: Sagalassos’ sergisinin 360 derece sanal turunu erişime açtı. Yapı Kredi Yayınları, ‘Kitap Hayattır’ sloganıyla sosyal medya hesaplarında kitaplarından sayfaları ve yazarlarının kitap önerilerini okurlarıyla buluştururken, Yapı Kredi Kültür Sanat ise geçmiş tarihli etkinliklerinin bir kısmının video kayıtlarını paylaşıma açtı.

3 BİN ESER

Rezan Has Müzesi de, arkeolojik eser koleksiyonundan bir seçkiyi evde kalan ziyaretçileriyle buluşturmaya başladı. Müzeden yapılan açıklamaya göre, 20 bin kareden fazla çekim yapılarak oluşturulan dijital arşivde 3 bini aşkın eser yer alıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER