Milano Türk Başkonsolosluğu Nerededir? Konsolosluk İletişim Bilgileri, Adresi, Telefon Numarası Ve Çalışma Saatleri

Yurt dışında ülkemizi temsil eden pek çok başkonsolosluk bulunmaktadır. Bu Başkonsolosluklar Cumhurbaşkanı tarafından özel olarak atanan kişilerdir. Başkonsolosluğa atanan kişilere Büyükelçi de denilmektedir. Büyükelçiler bulunduğu ülkede kendi ülkesini başarılı bir şekilde temsil eden kişilerdir. Milano Türk Başkonsolosluğu da ülkemizi temsil eden önemli Başkonsolosluklardan biridir. Peki, Milano Türk Başkonsolosluğu nerededir? Konsolosluk iletişim bilgileri, adresi, telefon numarası ve çalışma saatlerini sizler için hazırladık.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Milano Türk Başkonsolosluğu Nerededir? Konsolosluk İletişim Bilgileri, Adresi, Telefon Numarası Ve Çalışma Saatleri

Milano Türk Başkonsolosluğu ülkemizin Avrupa'da ki konsolosluklarından biridir. Çalışma saatleri ve telefon numarası diğer Türk konsolosluklarına göre farklıdır.

 Milano Türk Başkonsolosluğu Nerededir?

 Milano Türk Başkonsolosluğu İtalya'nın Milano şehrinde bulunur. Milano Türk Başkonsolosluğu yıllardan beridir İtalya'nın Milano şehrinde yer alan bir Türk Başkonsolosluğudur.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER