için kaldı

Uygun fiyatlı LG K61 tanıtıldı!

LG uygun fiyatlı model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. İşte LG K61 özellikleri ve fiyatı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Uygun fiyatlı LG K61 tanıtıldı!

Akıllı telefon pazarının köklü isimlerinden biri olan LG son dönemde ağır bir kan kaybı yaşıyor. Açık konuşmak gerekirse LG’nin son dönemde satışa sunduğu modeller beklenilen ilgiyi görmedi. Bu bağlamda Güney Koreli şirket mobil bölümünde bazı düzenlemelere gitti. Fakat yapılan düzenlemeler de LG’nin akıllı telefon satışlarını arttırmada yeterli olmadı.

Bunun üzerine Çinli üreticilerin yaygın olarak kullandığı bir politika gütmeye başlayan Güney Koreli şirket, uygun fiyatlı model yelpazesini genişletmeye başladı. Son olarak tanıtılan LG K61 modeli de bu yelpazenin bir parçası.

Uygun fiyatlı LG K61 tanıtıldı!

LG’nin orta segmentteki yeni modeli MediaTek tarafından üretilen 8 çekirdekli bir yonga setinden güç alıyor. Sistemini 4GB RAM ile destekleyen modelin dahili depolama alanı ise 64GB. MicroSD kart desteği de bulunan telefonda dileyen müşteriler için 128GB’lık dahili depolama opsiyonu da bulunuyor.

Uygun fiyatlı LG K61 tanıtıldı! - Resim : 1

Delikli kamera tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken K61, göze hoş gelen bir model. Telefonun arka tarafında yatay olarak konumlandırılmış 4’lü ana kamera modülü yer alıyor. Bu modülde 48MP’lik ana kameraya 8MP’lik geniş açı, 2MP’lik makro ve 5MP’lik derinlik kamerası eşlik ediyor. Telefonun ön tarafındaki bulunan selfie kamerasının çözünürlüğü ise 16MP.

FHD+ çözünürlüğünde 19.5:9 en boy oranına sahip 6.5 inçlik FullVision ekran yer alıyor. 4000 mAh’lık ortalamanın üzerinde bir pilden beslenen telefonun 300 dolar civarında bir etikete sahip olması bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER