Kan donduran cinayeti soğukkanlılıkla böyle anlattı

ESKİŞEHİR’de para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği İrem Ayrancı’yı (30), bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Afganistan uyruklu İzzetullah Entuzam'ın (23), yargılanmasına başlandı. Entuzam, genç kadını, "Sen köpeksin" dediği için öldürdüğünü itiraf ederek, cinayeti soğukkanlılıkla anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kan donduran cinayeti soğukkanlılıkla  böyle anlattı

Tepebaşı ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir binanın giriş katında oturan İrem Ayrancı'dan geçen 14 Ağustos günü haber alamayan yakınları, polis ekiplerinden yardım istedi. Adrese giden polis ekipleri, çilingir yardımıyla kapısını açıp girdikleri evde genç kadını, bıçaklanarak öldürülmüş halde buldu.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, genç kadının evde bulunamayan cep telefonunun izini sürüp, katil zanlısı olarak Afganistan uyruklu İzzetullah Entuzam’ı yakaladı. Emirler Mahallesi'nde saklandığı kulübede yakalanarak gözaltına alınan Entuzam tutuklandı. Hakkında da ‘kasten öldürme’ suçundan Eskişehir 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

Bugün görülen davanın ilk duruşmasına tutuklu sanık İzzetullah Entuzam ile taraf avukatları katıldı. Tercüman aracılığıyla ifadesi alınan Entuzam, İrem Ayrancı ile para karşılığında cinsel ilişkiye girdiğini, daha fazla para istediği için aralarında tartışma çıktığını söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER