Ariel, Migros ve TOG’un kıyafet bağışı kampanyası 9’uncu yılında; yüz binlerce çocuk kıyafet bağışıyla güldü

Migroslarda toplanan kullanılmış kıyafetler 9 yıldır Ariel tarafından temizlenip yenileniyor. Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) gönüllüsü gençler, Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Ariel, Migros ve TOG iş birliğinde gerçekleştirilen, bu yıl ‘Umudu Paylaş, Kalplere Ulaş’ sloganıyla yürütülen kıyafet bağışı kampanyasıyla 393 bin çocuğa kıyafet dağıtıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ariel, Migros ve TOG’un kıyafet bağışı kampanyası 9’uncu yılında; yüz binlerce çocuk kıyafet bağışıyla güldü

Migros, Ariel ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) işbirliğiyle gerçekleştirilen yardım kampanyası 9’uncu yılına ulaştı. Migros mağazalarında özel kutularda tüketicilerin artık kullanmadıkları, çocuklarının küçülen kıyafetleri toplanıyor. Ariel bu kıyafetlerin hijyenini sağlıyor, ütülüyor. TOG gönüllüsü gençler, yaşlara ve ihtiyaçlara göre bu kıyafetleri organize edip, Türkiye’nin farklı coğrafyalarında yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Tam 9 yıldır dolu dolu ilerleyen bu proje pandemi döneminde yalnızca çocuk kıyafetleri için değil her yaş için genişletildi. Bugüne kadar ‘Umudu Paylaş Kalplere Ulaş’ adıyla devam eden bu kampanya ile 393 bin ihtiyaç sahibi çocuk temizlenmiş kıyafetlerin sahibi oldu.

‘TERTEMİZ YAPARAK PAKETLİYORUZ’Ariel, Migros ve TOG’un kıyafet bağışı kampanyası 9’uncu yılında; yüz binlerce çocuk kıyafet bağışıyla güldü - Resim : 1

P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya CMO ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Onur Yaprak: “Biz P&G Türkiye olarak birçok sosyal sorumluluk projesi yapıyoruz. Bu projeye de 9 yıl önce değerli iş ortağımız Migros’la başladık. Bizim de yurtdışında gururla paylaştığımız bir kampanya oldu. Bu sene projemizin 9. yılındayız. İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde elbette herkeste hijyen konusu en ön planda. Kullanılmış ama yıpranmamış kıyafetleri seçerek Ariel’in gücüyle tertemiz yapıyor, ütülenip paketlenmelerini sağlıyoruz. Kıyafetler maksimum hijyen önlemleri alınarak temizlenip, ihtiyacı olanlara ulaştırılıyor.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER