Murat Şahin'i sinirlendiren soru

Sergen Yalçın'ın koronavirüs karantinası devam ettiği için Beşiktaş'ın başında sahaya çıkan yardımcı antrenör Murat Şahin, Rio Ave hezimeti sonrası basın toplantısında gazetecilerle gergin anlar yaşadı.

F5HABER F5HABER
Murat Şahin'i sinirlendiren soru

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Murat Şahin, Rio Ave maçının ardından katıldığı basın toplantısında gergin anlar yaşadı. Kartal'ın penaltılarla kaybettiği maçtan sonra bir muhabirin, "Avrupa'da ülke puanı bu kadar önemliyken neden as takımla çıkmadınız" şeklindeki soruya sinirlenen Şahin, "Hangi oyuncu yedek, kadronun neresi güçsüz" cevabını verdi. Soruya sinirlendiği gözlenen Şahin, maçla ilgili şunları söyledi.

YAPACAK BİR ŞEY YOK

"UEFA Avrupa Ligi'nden elenmeyi istemezdik. Her kulvarda yer almak istiyoruz. Ancak bu sene Avrupa'da devam edemiyoruz. Yapacak bir şey yok, bundan sonrasına bakacağız. Josef de Souza'nın lisansı yok. Eğer lisansı olsaydı, yarım saat kullanabilirdik. Lisansı çıktığı zaman kadroya alacağız. Gökhan Töre'nin lisansı yetişti ve oynattık. Aboubakar'ın son durumunu bilmiyoruz, geldiğinde kendisiyle konuşacağız. Önümüzde Konyaspor, Gençlerbirliği ve ara var. Sonra da bay geçeceğiz. Ondan sonra hazır oluruz."

SONRAKİ HABER