için kaldı

Nilüfer'den bir üzücü haber daha... Akciğerinde mantar enfeksiyonu gelişti

Meme kanserini atlattıktan sonra domuz gribi tedavisi gören Nilüfer’den üzücü bir haber daha geldi. Yapılan tetkiklerde sanatçının akciğerinde mantar enfeksiyonu geliştiği tespit edildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Nilüfer'den bir üzücü haber daha... Akciğerinde mantar enfeksiyonu gelişti

DAHA önce meme kanseriyle savaşan ve hastalığı yenmeyi başaran Nilüfer, geçtiğimiz ocak ayında da domuz gribi teşhisiyle hastaneye yatırılmıştı. Daha sonra yapılan tetkik ve testlerde sanatçıya akciğerde üreyen ‘Aspergillus’ (mantar enfeksiyonu) teşhisi konuldu. Aspergillus’a domuz gribi hastalığının, sanatçının alerjik bir yapısı olmasının ve buna yönelik kullandığı ilaçların yol açtığı düşünülüyor.

YAZ BAŞINDA İYİLEŞMİŞ OLACAĞIM

Akciğerdeki mantar enfeksiyonları tamamen yok olabilen, ancak uzun tedavi gerektiren bir rahatsızlık. Bu nedenle Nilüfer, tüm zamanını evinde dinlenerek geçiriyor ve tedavisine de evinde devam ediyor. Sevenlerinin merakını gidermek için bir açıklama yapan sanatçı, şöyle dedi: “Rahatsızlığım süresince bana moral veren, sevgilerini ve güzel dileklerini yollayan dostlarıma, sevenlerime ve takipçilerime çok teşekkür ederim. Bu destek benim için çok kıymetli. Umarım yaz başında yine yeni yeniden iyileşmiş olarak karşınızda olacağım.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER