TJK Başkanı Serdal Adalı: Hedeflerimize ulaşıyoruz

Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı, Türk atçılığının gündemindeki konuları konuşmak ve merak edilenleri cevaplandırmak üzere TJK TV ve TAY TV ortak yayınıyla gerçekleştirilen Gündem Özel programına katıldı. Adalı, Varlık Fonu ve özelleştirme sürecinden ganyan bayii primlerine, aygır alımlarından yeni yatırımlara kadar bir çok özel konuya değindi ve bilgi verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
TJK Başkanı Serdal Adalı: Hedeflerimize ulaşıyoruz

Enver Arslan moderatörlüğündeki canlı yayında deneyimli yarış yazarı Atahan Zilcioğlu ve TAY TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Cantınaz'ın sorularını yanıtlayan Başkan Adalı, birçok konuya açıklık getirirken müjdeler vermeyi de ihmal etmedi. Varlık Fonu ve özelleştirme süreci, ganyan bayii primleri, aygır alımları ve yeni yatırımlara da değinilen konuşmadan satır başları şöyle;

TÜRKİYE VARLIK FONU VE ÖZELLEŞTİRME

"Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürü Zafer Sönmez ve yönetimi geleli yaklaşık bir yıl geçti. Bu süreçte gerek biz gerekse kurumlarımızın profesyonelleri birçok kez bir araya gelip istişarelerde bulunduk, onlara sektörü anlattık. Burada önceliğimiz kulüp değil, sektörün kendisidir, hayatını bu sektörde devam ettiren insanlar ve aileleridir. Bizim burada kalmak gibi bir derdimiz yok, devletin cebine 1 kuruş daha fazla girecekse, sektör ileri gidecekse, insanlar daha iyi şartlarda olacaksa biz bırakırız. Ama burada 70 yıldır bu işi en iyi şekilde yöneten bir dernek var ve dünyada da bunun başka bir örneği yok.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER