için kaldı

Konya'da tarlada korkunç cinayet! Sırtına çekiçle vurdular...

Konya'nın Tuzlukçu ilçesinde tarlada çıkan kavga feci bir ölümle son buldu. Sırtına çekiçle vurulan 65 yaşındaki Mustafa Ali Altuntaş yere düşerek traktöre bağlı ızgaranın altında kaldı. Hastaneye kaldırılan Altuntaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Konya'da tarlada korkunç cinayet! Sırtına çekiçle vurdular...

İddiaya göre, ilçeye bağlı Mevlütlü Mahallesi'ndeki tarlasını traktör ile süren Mustafa Ali Altuntaş (65), yanına gelen O.Ö. (31) ve Y.K. (38) ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine sırtına çekiçle vurulan Altuntaş, yere düşerek traktöre bağlı olan ızgaranın altında kaldı. Ağır yaralanan Altuntaş, eşini arayarak yardım istedi.

Bir süre sonra tarlaya gelen köylülerin yardımıyla Tuzlukçu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Altuntaş, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Altuntaş'un yardıma gelenlere şüpheli O.Ö. (31) ve Y.K'nin ismini verdiği ileri sürüldü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER