Tartıştığı genci silahla yaralayan zanlı teslim oldu

KARABÜK'ün Eskipazar ilçesinde M.Y., tartıştığı Mehmet Y.’yi (20) tabancayla vurarak, yaraladı. Olay yerinden kaçan M.Y., daha sonra güvenlik güçlerine teslim oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tartıştığı genci silahla yaralayan zanlı teslim oldu

Olay, öğle saatlerinde, Eskipazar’a bağlı Boncuklar köyü Yahyalar Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Y. ile M.Y. arasında, bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. M.Y., üzerinde bulunan tabancayı çıkarıp, Mehmet Y.'ye ateş etti. Yaralanan genç, yere yığılırken, M.Y. ise olay yerinden kaçtı. Haber verilmesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekibi, Mehmet Y.’yi ambulansla Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Mehmet Y., burada tedaviye alındı. Olay yerinden kaçan M.Y. ise daha sonra güvenlik güçlerine teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER