Fenerbahçe yeni transferini duyurdu!

Fenerbahçe, milli futbolcu Nazım Sangare ile anlaşmaya vardı. Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'ten Sangare için, Fenerbahçe ile 1 milyon 750 bin euro karşılığında anlaştıklarını açıkladı.

F5HABER F5HABER
Fenerbahçe yeni transferini duyurdu!

Transferde adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile geçen Nazım Sangare için Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'ten flaş açıklamalar geldi.

Ali Şafak Öztürk, ''Nazım Sangare için Fenerbahçe'den teklif geldi, 1 milyon 750 bin euro, bir oyuncu takası ve sonraki satıştan pay gibi. Bizim de kabul ettiğimiz bir teklif oldu. Nazım Sangare için Fenerbahçe’nin teklifini kabul ettik. Fenerbahçe ile oyuncu görüşüyor.'' sözlerini kullandı.

Fenerbahçe yeni transferini duyurdu! - Resim : 1

Öztürk ayrıca, ''Ahmet Nur Çebi başkan, Nazım için Fenerbahçe ile anlaştıktan sonra bizimle konuştu. Tekliflerinin Fenerbahçe'nin teklifi ile aynı olabileceğini söyledi ama biz teşekkür ettik kendilerine. Biz Fenerbahçe ile devam edeceğimizi ilettik.'' şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE'DEN 'SAZLI' PAYLAŞIM

Öte yandan söz konusu açıklamanın ardından Fenerbahçe sosyal medya hesabından saz emojisi paylaşıldı. Sangare'nin sıklıkla saz çaldığı biliniyor. 

SONRAKİ HABER