için kaldı

Luiz Gustavo transferi Marsilya yönetimini ikiye böldü

Fenerbahçe formasıyla bu akşam ilk maçına Aytemiz Alanyaspor karşısında çıkması beklenen Luiz Gustavo ile ilgili Fransız basınından gündem yaratan bir haber geldi. Brezilyalı yıldızın Sarı Lacivertliler'e transferinin Olimpik Marsilya yönetiminde çatlak yarattığı öne sürüldü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Luiz Gustavo transferi Marsilya yönetimini ikiye böldü

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminin son gününde Olimpik Marsilya'dan 6 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcu Luiz Gustavo, bu akşam Aytemiz Alanyaspor karşısında Sarı Lacivertli formayla ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Fransız basını ise zirve yolundaki önemli müsabaka öncesinde 32 yaşındaki yıldız isimle ilgili flaş bir habere imza attı.

Ülkenin dünyaca ünlü spor gazetesi L'Equipe, yıldız futbolcunun takımdan gönderilmesinin Marsilya yönetiminde büyük bir çatlağa neden olduğunu ve sportif direktör Andoni Zubizarreta'nın Fenerbahçe ile yürütülen görüşmelere hiçbir şekilde katılmadığını yazdı. Haberde bu durum, İspanyol futbol adamının Gustavo ile yolların ayrılmasına karşı çıktığı şeklinde yorumlandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER