Jandarmadan kan bağışı

ANTALYA’nın Alanya ilçesinde yoğun bakımda yatan annesi için kan bağışında bulunulmasını isteyen vatandaşın talebine hemen karşılık veren jandarma ekipleri, kan bağışı yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Jandarmadan kan bağışı

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde bir vatandaş kalp hastası annesi için jandarmadan yardım istedi. Annesi Kıymet P.’nin kalp hastası olduğu ve yoğun bakımda yattığını belirten vatandaş, Mahmutlar Jandarma Karakolu’nu arayarak kan bağışı için talepte bulundu. Jandarma ekipleri hemen harekete geçerek karakolda ’0 RH pozitif’ kan grubuna uyan tüm askerleri ve komutanları Alanya Belediyesi Mamutlar hizmet binası bahçesine kurulan Kızılay çadırına yönlendirdi. Bölge karakollara da haber veren ekipler, vatandaşın çağrısını karşılıksız bırakmadı. Gerekli kanın bulunduğu öğrenilirken, annesinin hastalığında kendisine yardımcı olan jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER