Isparta'da üniversite öğrencisi kızı öldüren cani tutuklandı

Isparta'da, üniversite öğrencisi eski kız arkadaşı Güleda Canke'yi öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

GASTE24 GASTE24
Isparta'da üniversite öğrencisi kızı öldüren cani tutuklandı

Isparta'da 19 yaşındaki üniversite öğrencisi eski kız arkadaşı Güleda Cankel'i öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli Zafer P.'nin tutuklandığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi'ndeki bir apartta kalan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü birinci sınıfı öğrencisi Güleda Cankel  ile eski erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Zafer P., henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. 

Tartışmanın ardından bıçaklanan Cankel, sağlık ekibinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 

Polislerin incelemesinin ardından genç kızın cenazesi, Süleyman Demirel Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Olay yerinden kaçan Zafer P. daha sonra polise teslim oldu. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Cankel'in cenazesi otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alındı.

Bu sırada genç kızın yakınları gözyaşı döktü. Cankel'in memleketi Muğla'da toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: AA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER