Berke Özer yabancı sınırı isteyenleri eleştirdi

Fenerbahçe'nin Westerlo'da kiralık olarak forma giyen genç kalecisi Berke Özer, yabancı sınırı hakkındaki fikirlerini açıkladı. Berke, iyi oyuncunun her şartta oynayacağını, yabancı sınırı isteyenlerin ise oynamaya ihtiyacı olanlar olduğunu söyledi.

POSTA POSTA
Berke Özer yabancı sınırı isteyenleri eleştirdi

Fenerbahçe'nin genç eldiveni Berke Özer, yabancı sınırıyla ilgili konuştu. Sporx'e verdiği röportajda açık yüreklilikle yabancı sınırı isteyenleri eleştiren Berke, iyi oyuncunun her şartta oynayabileceğini söyleyerek yabancı sınırı getirilmesini isteyenleri eleştirdi. Berke'nin açıklamaları şöyle:

Berke Özer sezon başında Altay Bayındır'ın transfer edilmesinin ardından tecrübe kazanması ve düzenli forma giymesi için Belçika takımlarından Westerlo'ya kiralanmıştı. Yeni sezonda Fenerbahçe'ye dönmesi beklenen Berke, 2 sene önce Altınordu'dan 2.5 milyon euro'ya transfer edilmişti.

19 yaşındaki Berke'nin gelecekte uzun yıllar Fenerbahçe'nin kalesini koruması bekleniyor.

Berke, Altınordu'yu ziyaret ediyor

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER