için kaldı

İsrail güçleri Filistinli Bakanı evine baskın düzenleyerek gözaltına aldı

İsrail güçleri, Filistin yönetimine bağlı Kudüs İşleri Bakanı Fadi el-Hedmi'yi bu sabah evine düzenledikleri baskınla gözaltına aldı.

VATAN VATAN
İsrail güçleri Filistinli Bakanı evine baskın düzenleyerek gözaltına  aldı

Bakan Hedmi'nin ofisinden yapılan yazılı açıklamada, İsrail polisi ve  istihbarat elemanlarından oluşan çok sayıda kolluk kuvvetinin, Hedmi’nin işgal  altındaki Doğu Kudüs'e bağlı Es-Savvane beldesindeki evine baskın düzenlediği  belirtildi. Açıklamada, baskın sırasında evin dış ve iç kapılarının kırıldığı,  evin içinde köpeklerle arama yapıldığı, evdeki 10 bin İsrail şekeline (yaklaşık 2  bin 750 dolar) el konulduğu kaydedildi. Arama sırasında eve zarar verildiği aktarılan açıklamada, Bakan  Hedmi'nin sorgulama merkezine götürüldüğü, gözaltına alınma nedeninin ise  bilinmediği ifade edildi. Bakan Hedmi, son 1 yılda dördüncü kez İsrail polisince evine  düzenlenen baskınla gözaltına alınıyor.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER