Galatasaray'da Arda Turan, Fenerbahçe derbisine motive

Süper Lig'in 3'üncü haftasında yarın oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi fire vermeyen Galatasaray'da moraller oldukça yüksek. Sarı-kırmızılılar, son yılların en iyi sezon başlangıcını yaptı. İki Süper Lig, iki UEFA Avrupa Ligi mücadelesine çıkan Terim'in öğrencileri karşılaşmaların tamamını kazanırken 10 gol atıp, kalesinde sadece 2 gol gördü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'da Arda Turan, Fenerbahçe derbisine motive

Hajduk Split maçı sonrası hız kesmeden çalışmalara başlayan Galatasaray, saat 17.30'da yapacağı antrenmanın ardından kampa girecek. Galatasaray-Fenerbahçe derbisi yarın saat 19.00'da Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek, yardımcı hakem olarak Serkan Olguncan ve Mehmet Cem Satman görev yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mete Kalkavan olacak.

BAŞAKŞEHİR TAKTİĞİ

Perşembe günü oynanan Hajduk Split maçında rotasyona giden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim; Falcao, Arda Turan, Emre Kılınç gibi yıldızları dinlendirirken, derbide Medipol Başakşehir karşılaşmasındaki kurgu ve sistemi değiştirmeyi planlamıyor. Sakatlığı süren Saracchi'nin yerine Linnes'e görev verecek tecrübeli teknik adam, bu zorunlu değişiklik dışında Fenerbahçe'ye karşı Başakşehir parolasını devreye sokmak istiyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER