için kaldı

Doğduğun Ev Kaderindir 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Doğduğun Ev Kaderindir 2. bölümü ile sevelneriyle buluşuyor. Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı dizi Mehdi ve Zeynep arasında yaşanacak olan büyük aşkı anlatıyor. Ekranlara yeni merhaba diyen ve 2. bölümü ile ekranlarda olan dizinin yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Doğduğun Ev Kaderindir 3. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Bu sorunun cevabını henüz bilmiyoruz fakat Doğduğun Ev Kaderindir 3. bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizde yerini alacaktır.

POSTA POSTA
Doğduğun Ev Kaderindir 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yapımını OGM Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’in üstlendiği, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı'nın senaryasonu yazdığı ve başrollerinde İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir’in yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir 2. bölüm ile bu akşam ekranda. Doğduğun Ev Kaderindir, her insanın en büyük ve en derin sorusuyla başlıyor: insan kaderini değiştirebilir mi?

Doğduğun Ev Kaderindir 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 1

Gerçek bir hayat hikayesi!

Doğduğun Ev Kaderindir, “kimi sevip kiminle evleneceğine bile doğduğun ev karar veriyormuş. Önce anneler alıyormuş kalemi eline, başlıyormuş yazmaya” ile kaderin sırrını aralayan ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan senaryosuyla aşkın, hayatın ve aile yaşamının gözle görünmeyen odalarına yolculuk ediyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 2

Doğduğun Ev Kaderindir 3. bölüm fragmanı yayınlandığından buradan izleyebilirsiniz.


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER