Rıza Çalımbay: "Hakan Arslan'ın cezalı olması büyük dezavantaj..."

Süper Lig’de son 4 haftayı lider kapatan Demir Grup Sivasspor, 15’inci haftada yarın kendi sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maça hazırlanıyor. Son yılların en iyi performansını gösteren kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Rıza Çalımbay, zorlu karşılaşma öncesi Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Rıza Çalımbay: "Hakan Arslan'ın cezalı olması büyük dezavantaj..."

Takımın maça motive ve hazır olduğunu söyleyen Rıza Çalımbay, bu sezonun formda isimlerinden Hakan Arslan’ın cezalı olmasının kendileri için büyük bir dezavantaj oluşturduğunu söyledi.

Takımın son durumu hakkında bilgi veren Çalımbay, "Caner’in ve Mert Hakan’ın sakatlığı var. Onlar da 2-3 günden beri çıkmadılar. Ama ne olursa olsun maça iyi bir şekilde hazırlanacağız. İnşallah onlar da oynarlar. Bizim bütün amacımız Fenerbahçe maçını kazanmak. Başka bir düşüncemiz yoktur. Kolay bir maç olmayacağını biliyoruz. Fenerbahçe için de bizim için de çok çok önemli bir maç. Bizim için bu dönüm maçı. Bundan sonra zaten 2 maçımız kalıyor ama bu maçı mutlaka çok iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Şu an Hakan’ın yerine tam net olarak kimi oynatacağımıza karar veremedik. Fenerbahçe’nin oyun sistemine ve oynayan oyuncularına göre bir arkadaşımızı mutlaka çıkaracağız. Tek düşüncemiz galibiyet, başka yok" dedi.

"HER ZAMAN NASIL OYNUYORSAK, YİNE ÖYLE OYNAYACAĞIZ"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER