için kaldı

'Baba Parası' ekibinden maNga'ya büyük sürpriz

Türk alternatif rock müziğin MTV ödüllü grubu Manga, müziklerine imza attığı Baba Parası filminde yer alan Para Parra Parrra şarkısını, geçtiğimiz akşam Amsterdam sahnesinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Yağmur Tanrısevsin'in sürprizi ile sahnede hep birlikte seslendirdi. Oyuncuların sahnedeki performansına seyirciler de eşlik etti

F5HABER F5HABER
'Baba Parası' ekibinden maNga'ya büyük sürpriz

Türk alternatif rock müziğin MTV ödüllü grubu Manga, müziklerine imza attığı Baba Parası filminde yer alan Para Parra Parrra şarkısını, geçtiğimiz akşam Amsterdam sahnesinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Yağmur Tanrısevsin'in sürprizi ile sahnede hep birlikte seslendirdi.

İzleyenlerin Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Yağmur Tanrısevsin'in sahneye çıkması ile büyük bir sürpriz yaşadığı konserde şarkıyı ilk defa sahnede canlı seslendiren oyuncular, dinleyicilerden büyük alkış aldı.

'Baba Parası' ekibinden maNga'ya büyük sürpriz - Resim : 1

Söz ve müziği Şanar Yurdatapan'a ait 70'li yılların sevilen şarkısı, Manga'nın yorumuyla yeniden hayat bulurken, Baba Parası filmini izleyenlerin de hafızalarında yer etti.

Amsterdam'da alkışlar eşliğinde sahnede Manga ile 'Para Parra Parrra' şarkısını seslendiren Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Yağmur Tanrısevsin'in Manga sahnesindeki performansına izleyiciler de eşlik etti.

maNga Avrupa Turnesi konser tarihleri ise şu şekilde;

17 Ocak Köln – Die Kantine

18 Ocak Stuttgart – Scala Ludwigsburg

19 Ocak Frankfurt – Batschkapp  

SONRAKİ HABER