için kaldı

İhlas'tan Covid 19'a özel ürün çalışması

İhlas Ev Aletleri İmalat Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından KAP’a yapılan açıklamada Covid 19’la mücadele kapsamında kullanılmak üzere hava temizleme cihazı ve ultraviyole sterilizasyon sistemleri geliştirebilmek adına gerekli Ar-Ge çalışmalarına başlanacağı duyuruldu.

BORSAMATİK BORSAMATİK
İhlas'tan Covid 19'a özel ürün çalışması

Son dönemde Dünya genelinde etkisini gösteren Covid 19 salgını sebebi ile havadaki virüs ve bakterileri öldürme özelliğine sahip ortam havasının sterilizasyonunu ve temizliğini sağlayan ürünlere ihtiyacın artığı ortadadır.

Bu ihtiyaca cevap verebilecek hava temizleme cihazı ve ultraviyole sterilizasyon sistemleri geliştirebilmek adına gerekli Ar-Ge çalışmalarına başlanılmasına ve 2021 yılı içerisinde üretime geçilmesine karar verilmiştir.

 

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER