Galatasaray'da yolcu listesi belli oldu!

Transfer operasyonu için kaynak yaratması gereken Galatasaray'da listenin ilk sırasında Belhanda var. İyi teklif gelirse Feghouli de satılacak. Nagatomo ve Mariano gidiyor, Luyindama ve Andone ise donduruluyor!

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'da yolcu listesi belli oldu!

UEFA ile yapılan 4 yıllık Finansal Fair-Play anlaşması gereği, sattığı oyuncu bedelinden daha fazla transfer yapamayan, bonservis ve imza ücretlerinde eksiye düşme hakkı bulunmayan Galatasaray, kaynak arıyor. Sarı-Kırmızılılar, geniş çaplı transfer operasyonu için kalabalık bir satış listesi hazırladı.

Bu listenin ilk sırasında, Araplar’ın ciddi olarak ilgilendiği ve en azından kulübe 10 milyon Euro gelir getirmesi beklenen Belhanda var.

<script src="https://embed.dugout.com/v3.1/sporarena.js" data-dugout-video="eyJrZXkiOiJvZXNKOFpBTiIsInAiOiJzcG9yYXJlbmEiLCJwbCI6IiJ9"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER