Caroline Yılmaz, Murat Boz'u anlattı: Evde üstü çıplak dolaşıyor

TV8,5’da program yapan şarkıcı Caroline Yılmaz, komşusu Murat Boz hakkında şaşırtıcı açıklamalar yaptı. Bu açıklamalar üzerine Murat Boz da Instagram hesabından bir açıklama yayınladı.

POSTA POSTA
Caroline Yılmaz, Murat Boz'u anlattı: Evde üstü çıplak dolaşıyor

Aslı Enver ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Murat Boz hakkında komşusu olan şarkıcı Caroline Yılmaz'dan da ilginç açıklamalar geldi.

TV8,5’da program yapan şarkıcı Caroline Yılmaz, komşusu Murat Boz’un ev hallerini anlattı: Murat Boz’un ev hallerine çok sık şahit oluyorum. Evde sık sık arkadaşlarıyla parti veriyor. Üstü çıplak dolaşıyor, buzdolabının kapısını açıp elma alıp yiyor. Sonra kahve içiyor, geriniyor, esniyor...

Caroline Yılmaz, Murat Boz'u anlattı: Evde üstü çıplak dolaşıyor - Resim : 1

Murat Boz'dan açıklama

Hakkında çıkan bu haberler üzerine Murat Boz Instagram hesabının hikaye bölümünden bir açıklama yayınladı.

İşte Murat Boz'un açıklaması:

Caroline Yılmaz, Murat Boz'u anlattı: Evde üstü çıplak dolaşıyor - Resim : 2

Murat Boz, Aslı Enver'i sildi

Şarkıcı Murat Boz ile oyuncu Aslı Enver 4 ay önce ilişkilerine nokta koymalarına rağmen sosyal medya hesaplarından takipleşiyorlardı. Ta ki Aslı Enver, Uraz Kaygılaroğlu ile görüşünceye kadar. Bu görüşmeden sonra Murat Boz harekete geçmiş ve sosyal medya hesaplarından Aslı Enver'i silmişti.

Caroline Yılmaz, Murat Boz'u anlattı: Evde üstü çıplak dolaşıyor - Resim : 3

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER