için kaldı

Xiaomi Redmi Note 9 Pro canlı canlı görüntülendi

Xiaomi’nin yan kuruluşlarından biri olan Redmi önümüzdeki günlerde Note 9 Pro modelini tanıtacak. İşte Xiaomi Redmi Note 9 Pro hakkındaki detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Xiaomi Redmi Note 9 Pro canlı canlı görüntülendi

Akıllı telefon pazarının önde gelen üreticilerinden biri olan Xiaomi Türkiye pazarındaki müşteri kitlesini genişletmeye devam ediyor. Elbette burada uygun fiyatlı Redmi modellerinin payını da görmezden gelemeyiz.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro canlı canlı görüntülendi

Hali hazırda satışa olan Redmi Note 8 Pro ülkemizde hayli popüler. Muhtemelen Redmi Note 9 Pro da selefinin izinden gidecek. Peki Note 9 Pro ile neler değişecek?

Sızdırılan son Redmi Note 9 Pro görseliyle birlikte arka taraftaki kamera kurulumunun kesinlik kazandığını görüyoruz. Bilindiği üzere Redmi Note 8 Pro’da dikey olarak konumlandırılmış 3’lü kamera vardı. Redmi Note 9 Pro’da ise aynı Mate 20 modellerinde olduğu gibi kare şeklinde çoklu kamera modülüne yer verilmiş.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro canlı canlı görüntülendi - Resim : 1

Dikkati çeken bir diğer detay ise telefonun arka yüzünde parmak izi okuyucusunun bulunmaması. Bu da iki ihtimali ön plana çıkartıyor. Parmak izi okuyucusu ya yan taraftaki power butonuna yerleştirilecek, ya da ekranın altına konumlandırılacak.

Elbette Redmi Note 9 Pro’nun LCD ekranla gelecek olması bazı imkanları kısıtlıyor. Malum şu anda parmak izi okuyucusunu LCD ekranın altına yerleştiren bir üretici bulunmuyor. Lakin Redmi bu teknolojiyi geliştirdiğini duyurmuştu. Bu yeni teknolojinin Redmi Note 9 Pro’da kullanılıp, kullanılmayacağı ise şimdilik soru işareti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER