için kaldı

Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe'nin hamile

Alman basını Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe'nin hamile olduğunu duyurdu. Çift 2019'un Haziran ayında dünyaevine girmişti.

POSTA POSTA
Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe'nin hamile

Arsenal'de futbol hayatını sürdüren Mesut Özil, 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile 2019'un Haziran ayında dünyaevine girdi. Mutlu bir evlilik sürdüren çiftten, müjdeli haber geldi. Alman basını; Mesut Özil’in 8 ay önce evlendiği eşi Amine Gülşe’nin hamile olduğunu duyurdu.

“Amine’nin karnı şiş, bebek yolda mı?”

Amine Gülşe ile Mesut Özil, sosyal medyadan yeni yıla girerken bir fotoğraf paylaşmıştı.

Mesut Özil, yeni yılı Amine Gülşe ile Londra'da karşılamış, köpekleri ile poz veren çift, fotoğrafın altına Türk bayrağı eklemişti. Mesut Özil ile eşi Amine Gülşe’nin bu fotoğrafı Instagram’da “Amine’nin karnı şiş, bebek yolda mı?” yorumlarına neden olmuştu. Amine ise bebek soruları karşısında sessiz kalmıştı. 

Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe'nin hamile - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER