için kaldı

Gençlerbirliği’nde yönetimden Nadir Çiftçi’ye 30 bin Euro para cezası

Gençlerbirliği Yönetim Kurulu, Süper Lig’in 17’nci haftasında Beşiktaş ile İstanbul’da oynanan karşılaşmada hakeme yönelik hareketi nedeniyle çift sarıdan kırmızı kart gören 27 yaşındaki golcü Nadir Çiftçi’ye 30 bin Euro para cezası verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gençlerbirliği’nde yönetimden Nadir Çiftçi’ye 30 bin Euro para cezası

Başkent kulübünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

27.12.2019 tarihinde oynanan Beşiktaş A.Ş - Gençlerbirliği maçında müsabaka hakemine karşı "sportmenliğe aykırı" tutumu nedeniyle oyundan atılan Nadir Çiftçi’nin durumu Yönetim Kurulumuzca değerlendirilmiş ve karara bağlanmıştır. Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün İç Disiplin Talimatı gereğince Yönetim Kurulumuz tarafından Nadir Çiftçi’ye 30.000 Euro para cezası verilmiştir.

Centilmenliğimiz ile övünmekten vazgeçmeyeceğimizi ve Gençlerbirliği formasına yakışmayacak hareketlerin tekrarlanması durumunda da tüm futbolcularımıza İç Disiplin Talimatının aynı maddesini işletileceğimizi herkesin bilmesini isteriz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER