Arka Sokaklar 533. bölüm fragman izle - 29 Kasım

Her Cuma Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 532. yeni bölümüyle 22 Kasım Cuma akşamı ekranlara geldi. Dizide, Nadya, kim olduğunu bilmediği bir kadından telefon aldı. Vefat eden kız kardeşin Julya’nın yakın arkadaşı olduğunu acil yüz yüze görüşmeleri gerektiğini söyleyerek kızı tuzağa düşürmüştü. Bu işin arkasında da Kurye Tarık vardı. İzleyiciler de şimdiden önümüzdeki hafta yayınlanacak 533. bölümün fragmanını merak etmeye başladı. İşte Arka Sokaklar dizisinin 533. bölüm fragmanı...

BORSAMATİK BORSAMATİK
Arka Sokaklar 533. bölüm fragman izle - 29 Kasım

Arka Sokaklar dizisi bu akşam 532. yeni bölümüyle ekrana geldi, izleyenler ekran başına kilitlendi. Dizide, Nadya, kim olduğunu bilmediği bir kadından telefon aldı. Vefat eden kız kardeşin Julya’nın yakın arkadaşı olduğunu acil yüz yüze görüşmeleri gerektiğini söyleyerek kızı tuzağa düşürmüştü. Bu işin arkasında da Kurye Tarık vardı. 

İzleyiciler ise daha şimdiden önümüzdeki hafta yayınlanacak 533. bölümün fragmanını izlemek için arama yapıyor. 

İşte Arka Sokaklar 533. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER