için kaldı

Koronavirüsü yenen Muş Belediye Başkanı: Maske olmazsa olmazımız

KORONAVİRÜS tespit edilen ve tedavisinin ardından sağlığına kavuşan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, görevinin başına geçtiği günden bu yana halkı salgına karşı bilinçlendirmeye çalışıyor. Sosyal mesafe, maske ve temizlik konusunda hassasiyet gösterilmesini isteyen Asya, "Tavsiyelere uyma zorunluluğumuz var. Maske olmazsa olmazımız" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Koronavirüsü yenen Muş Belediye Başkanı: Maske olmazsa olmazımız

Muş Belediye Başkanı Asya, AK Parti tarafından Ankara’da gerçekleştirilecek toplantılara katılımı öncesi 11 Ağustos’ta Covid-19 testi yaptırdı. Muş Devlet Hastanesi'nde yaptırdığı testin sonucunun pozitif çıkması üzerine Başkan Asya, evinde karantinaya alındı. Koronavirüsü yenen Başkan Asya, sağlığına kavuştuktan sonra görevinin başına döndü.

Bir araya geldiği ve karşılaştığı kişilere sosyal mesafe, maske ve temizlik konularında uyarılarda bulunan Başkan Asya, dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi. Ziyaret ettiği esnaf ile kahvelerde vakit geçiren ve yolda denk geldiklerine koronavirüs salgınına karşı uyarılarda bulunan Asya, uyarıların dikkate alınmasını ve hassasiyet gösterilmesini istedi. Asya, maskesi olmayan, maskeyi koluna, çene altına ve burnu kapatmayacak şekilde takanlara uyarılarda bulundu.

’3 GECE ŞİDDETLİ EKLEM AĞRILARIM OLDU’

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER