Hakarete cevap vermedim kavga gereksiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM’de yaşanan ‘hakaret kavgası’nın gereksiz olduğunu, Parlamento’da kavga istemediklerini söyledi. Kılıçdaroğlu, “Sayın Erdoğan’ın bana yönelik olarak, burada söylenmesi mümkün olmayan, terbiyemin asla izin vermediği belli cümleleri kullanarak bana hakaret etmesini asla kabul etmiyorum. Kendisine de hiçbir cevap vermedim” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hakarete cevap vermedim kavga gereksiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la ilgili sözleri nedeniyle yaşanan kavganın ardından yumuşama mesajları verdi. Kılıçdaroğlu, “Parlamento’da kavga istemiyoruz” dedi. Kılıçdaroğlu, partisinin haftalık grup toplantısında özetle şunları söyledi:

KİMSE KAZANÇ SAĞLAMAZ

“Parlamento’nun çatısı altında yapılan bütün konuşmalarda, mutlak sorumsuzluk vardır. Ama bu her konuşanın, canının istediği gibi konuşması anlamına gelmez. Her konuşanın önüne gelen herkese hakaret etmesi anlamına gelmez. Sayın Erdoğan’ın bana yönelik olarak, burada söylenmesi mümkün olmayan, terbiyemin asla izin vermediği belli cümleleri kullanarak bana hakaret etmesini asla kabul etmiyorum. Kendisine de hiçbir cevap vermedim. Grup Başkanvekilimiz onun kullandığı cümlelerin aynısını kullandı. Kızıyorlar Grup Başkanvekilimize neden böyle söylüyorsun diye. İyi de asıl öbürüne kızmak lazım. Biz Parlamento’da kavga istemiyoruz. Herkes düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilsin. Gereksiz bir kavganın Parlamento’ya hiçbir kazanç sağlamayacağını ifade etmek isterim.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER